Upoznajte naš tim

Puffkalica.hr je specijalizirana web trgovina najkvalitetnijim e-cigaretama koje tržište trenutno nudi. Naša ponuda sadrži jednostavne kitove za početnike, standardne i premium kitove za iskusnije puffkatelje i naravno obožavatelje modova, a dodatnom opremom i premium e-tekućinama zaokružujemo cijelokupno iskustvo puffkanja.

Vrhunski užitak puffkanja i kvalitetna oprema po povoljnim cijenama uz brzu i stručnu uslugu čini okosnicu našeg poslovanja. Dopustite nam da Vas oslobodimo navike i ovisnosti o duhanskim proizvodima na jednostavan, bolji, sigurniji, zdraviji, te jeftiniji način.

Iskusite sve prednosti koje nudi e-cigareta i neka puffkanje postane dio Vašeg osobnog stila življenja.

MISIJA, VIZIJA, CILJEVI

Misija

Naša misija je osiguravanje maksimalnog zadovoljstva korisnicima e-cigareta, pružanje iznimne korisničke podrške prije i nakon kupovine, te osiguravanje zdravog načina življenja uz mogućnosti prestanka pušenja ili nastavka uživanja u pušenju bez kancerogenih sastojaka. Sa našim pristupom “fokus na korisnike i top kvaliteta proizvoda” uvjereni smo da možemo osigurati pozitivno korisničko iskustvo i na taj način pružiti istinsko zadovoljstvo korisnicima.

Vizija

Vizija Puffkalica tima je postati vodeći i pouzdani dobavljač visoko kvalitetnih e-cigareta u regiji, te se pozicionirati na tržištu kao lider u području e-cigareta i dodataka. Smanjenje broja osoba koje uživaju duhanske proizvode i osiguravanje kvalitetnih nikotinskih nadomjestaka bez ostalih kancerogenih sastojaka naša je vizija budućnosti.

Ciljevi

S obzirom da na tržištu postoji puno proizvoda koji su jeftini i nekvalitetni, naš cilj je pružiti krajnjim korisnicima prije svega kvalitetne proizvode. Na taj način vjerujemo da možemo poboljšati život pušačima te im pomoći da se putem e-cigareta riješe ovisnosti o duhanskim proizvodima, smanje svoje troškove ili podignu iskustvo pušenja na višu i zdraviju razinu.

Osnovi podaci

MAG COMMERCE d.o.o.

M. Tita 6, Šenkovec – Čakovec 40000

  • OIB: 57269622478
  • MB: 3511723
  • Žiro račun Raiffeisenbank Austria d.d.: 2484008-1100368925
  • IBAN: HR6524840081100368925
  • Članovi uprave: Ivana Golenko, Josip Golenko
  • Temeljni kapital: 200.000,00 kn uplaćen u cijelosti
  • Radno vrijeme: Pon – Pet 08 – 16 h
  • Mag Commerce d.o.o. upisano je pri Trgovačkom sudu Varaždin Tt-95/1385-2